HAHA!


Passar på att slänga in lite roliga bilder också ;)

Om ni inte vill ha kvar ett foto som är på er så är det bara att gå in i inlägget och ta bort det :)






Oj vilken bra uppdatering vi hade här då.

Har stått ganska tomt här ett tag, så tänkte lägga ut lite bilder från flygplatsen i Berlin som jag tror att ni inte har sett!
/emelie e





jag och emelie tar väl och bjuder på dem här ;)

hahah lite knasiga bilder från RM 2011 :D

God jul och Gott nytt år!

Jag vill bara säga god jul och gott nytt år och hoppas ni får det bäst nu innan DM och att ni vinner skiten! För ni är helt enkelt bäst! Vi hörs efter DM!
En spark i rumpan till er alla! Puss Matilda



Kommer sakna er! Älskar er alla! kramis!

jaha nu är det väl min tur.

hej allihopa!
Jag är då Emmelie. Jag har gått på cheerleading i typ 7 ½ år :O
Jag kommer ihåg nästan alla program vi har gjort och är gaaaaaaalen i cheerleading.
Mitt favorit moment är BYGG :D
För det känns som om utvecklas mest inom bygg och så är det ju alltid trevligt att testa nya saker
( Volt tossen )
Jag älskar mitt lag och alla små söta männsikor som springer runt på mattan till vår musik som små troll.
Jag tänkte inte göra nån lång text för jag tror att vi känner varandra ganska bra ändå ;)

Söta tomtar!



// Matilda

Sist, men inte minst.

Hej hopp i lingonskogen. Jag känner att jag är lite efter med att presentera mig här. Menmen, bättre sent än aldrig. Jag heter Julia, men listorna över smeknamn jag fått genom åren kan göra långa. De vanligaste smeknamnen just nu är Bob eller Jull, resten av dem får bli en annan gång. Jag är 16 år, idag faktiskt. Woopwoop, grattis på mig. Jag är inte så himla förtjust i min födelsedag, eller julen heller för den delen. De är för nära varandra, så det blir lätt lite tjatigt. Okej, enough said about that.

Mitt största intresse borde ni kunna gissa, annars vet jag inte vad jag tar mig till. Cheerleading är något av det bästa som finns och jag älskar det verkligen. Precis som alla redan har sagt dåraaa.
Jag började på cheerleading för kanske tre / fyra år sedan? Någonstans där i krokarna. Blev tipsad av min kära vän Lotta att man kunde komma och testa, och jag tyckte det verkade svintufft så jag gick dit. Dock kunde jag inte göra en rak kullerbytta, och mina armar var alldeles för svaga för att lyfta mig i hjulningar eller handstående. Trots det kom jag in några veckor senare, i världens underbaraste lag som då hette Pirates. Min första träning var ett läger en hel helg, och det första som hände var att jag blev uppkastad som topp i bygg. Läskigt till en början, men jag vande mig. Nu för tiden trivs jag bäst på marken, och är oftast fram eller medbas.

Men jag har varit lite till och från under mina år i laget. För cirka två år sedan fick jag problem med mina höfter och knän, vilket gjorde det jobbigt att träna. Under våren 2010 kunde jag inte träna 100%, utan fick hoppa över ganska många träningar för att överhuvudtaget kunna gå. Så till hösten bestämdes det att jag skulle ta paus i ett år för att vila upp mig. Det var verkligen inte kul, jag tappade kondition och jättemycket av det jag kunde, och att titta på när laget tävlade kändes så fel. Men pausen behövdes verkligen. Men nu är jag tillbaka igen, och än så långe ser det ljust ut för mig att kunna fortsätta träna.

Måste bara avsluta mitt megainlägg med att Captains är det bästa laget som finns. Jag är så himla glad att jag får träna med er och ni betyder så mycket allihoppa! ♥

Hello world, this is me. Klicka på bilden för att komma till min egna blogg.

Fler fail bilder!

Här är några fler fail bilder! Ibland är det som sagt individer som är roliga och inte hela bilden, titta och njuut!

It's true, I AM THE REAL JENNIFER

Hi there. I guess it's my turn now. Jag är väl den sista av alla kanske, känner mig såå herdad och speciell. Jag heter Jennifer och är 16 år gammal. Jag går alltså också i detta cheerlag, Captains i föreningen Eastcoast cheerleaders. Jag är otroligt glad och lycklig att få umgås med dessa tjejer, utan dem vet jag inte var jag skulle tagit vägen. Om vi säger såhär, cheerleading i denna förening är inte bara att vinna som många andra bara är ute efter. Vi har så otroligt mycket gemensamt, något alldeles speciellt som inga andra föreningar har. Hur som helst, jag har bara gått i denna förening under alla mina cheerår, vilket är snart 3 år skulle jag tro. Jag började på cheerleading på grund av filmerna såklart. Vilka jag pratar om? Hmm.. Bring it on, standarn vid detta lag. Jag inspirerades så mycket, och en dag fick jag och min lillasyster komma på en tryout. Vi trodde vi aldrig skulle komma med, vi kunde inte göra någonting. Innan tränade vi som galningar på typ handstående, hjulningar, rondat osv. Dock kunde vi inte se någon nödvändighet med det då vi kom dit och var helt borta. Kunde naada. Dock så fick vi en dag det gyllene mejlet, vi var en i laget. Jag blev precis en cheerleader och det var nog mitt livs bästa stund just då. Det är liksom alla tjejernas dröm nu för tiden, att vara en cheerleader.
För att byta ämne nu då. Jag är för det mesta bakperson i laget förutom då vi lekbygger då jag jättegärna är bas. Men annars så stormtrivs jag som min plats och stunt är det bästa cheermomentet måste jag påstå. Jag älskar att bygga, känna att man verkligen gör nytta i en stuntgrupp och känna att man hjälper. Där också berömet såklart, haha! ;) Efter stunt kommer inte hopp långt efter. Jag älskar att hoppa, att känna snärten liksom. Det är nog väl de två sakerna jag är bäst på också i cheerleading om jag ska säga så, dans är ju dock inte så svårt om man inte är stel som en sten förstås. Det är bara att chejka på kroppen, släppa loss.
Okej, annars då? Jo, tränar jag inte med detta fantastiska damerna så ägnar jag min tid på att resa med SL hit och dit vilket är suuuuperskoj, tränar mycket hemma, pluggar, umgås osv. Jag går första året på gymnasiet också, vilket är ganska chill för min del.
Mitt allra bästa minne med detta lag, som då var Pirates, var när vi vann GULD på RM. Att vi var bäst i Sverige kunde ingen förstå, det var svårt att ta in, men samtidigt ganska lätt. Det var på min födelsedag förra året (2009) och jag har nog aldrig varit så lycklig som då. Det är något som vi ska uppleva igen, allt jag begär är att det behöver inte vara på min födelsedag då. Jag driver också en nystartad personlig blogg för er som är intresserade, kika gärna in. Klicka HÄR för att komma dit. ameen.

Seriös träning för några månader sedan!

/emelie e

Nathalie

Hallo! Hittade en till video, fast den här är från Kanalensdag, så titta och njut! Kram!


Ania :)

hej jag tänkte följa trenden med att presentera sig själv.
Jag har inte så mycket blogg kunskaper så ni kanske inte kommer höra så mycket från mig men man ska aldrig säga aldrig.
gjorde om ett inlägg två gånger igår på mobilen och det sparades aldrig när jag skulle publicera så då gav jag upp efter andra gången och skriver nu på datan istället.
Mitt namn är då Ania och jag bor i en liten skog vid namn skärgårdstad, är 14 år och är väl som en "normal" tonåring vad nu normal betyder.
utanför cheerleadingen är jag väl också rätt normal ^^
nejmen jag är med kompisar, fotar, (även fast jag inte har en bra kamera) går i skolan såklart och jaa är väl med min hund... (ensam tjej).
Jaja tillbaka till ämnet, jag har gått på cheerleading i cirka vad blir det nu? sex-sju år kanske.
Jag har inget favoritmoment men jag är inte bra på hopp och tycker inte att det är så kul.
Anledningen till att jag började på cheerleading var för att min kompis gick på det och då kom jag och tittade på en gång och tyckte att det såg så himla roligt ut så jag började men hon slutade och jag tänkte också sluta för att jag inte kände någon annan men jag stannade som tur var och har fått 20 stycken systrar istället för 20 vänner.
Min possition är bas, det händer att jag är bak person också.
Som avslut skulle jag vilja önska er en god jul och att ni gärna får följa mig på instagram (aniakandell) där jag uppdaterar flitigt.
image description

Tjo!

Jag heter märta. Jag är 16 år. Min favoritfärg är blå. Jag har en katt. Aa, det var nog allt. Tänkte berätta lite om min cheerhistoria för er.
Innan jag började på cheer så tränade jag trampolin. I sexan nån gång tror jag så blev jag helt insöad i cheerleading, don't know why, hade upptäckt bring it on tror jag. Iallafall så försökte jag lära mig lite själv och kom på ramsor och "stunt" på trampolinträningarna så fort det inte var min tur att hoppa. Jag tyckte det var hur kul som helst och att träna i ett lag var ju största drömmen!
Och så när jag börjar sjuan så får jag reda på att en tjej i min klass tränar i ett lag här i åkersberga. Whaaaat?! Jag har lixom suttit uppe på nätterna, kollat in cheerleading klipp, försökt härma danser och lära mig volter i tron om att jag aldrig kommer få träna cheerleading på riktigt, när jag skulle kunna gå i ett lag typ 5 min från där jag bor. Tack för den Lotta! Men jag vågar inte riktigt fråga henne hur man gör för att börja, vi var inte så bra kompisar, hon tyckte jag var lite fjortis sådär och jag tyckte hon var lite småknäpp. Well well, en dag säger hon iallafll att hennes lag hr tryout den helgen och frågar om någon vill börja. Jag blir typ överlycklig. Går på tryouten och får börja i Pirates! Woopwoop!
Nu har jag tränat i tre år tror jag och det är fortfarande lika galet kul! Mitt favoritmoment är nog stunt och gymnstik..och hoopp..och dans, allt är roligt i cheerleading, haha. I bygg agerar jag bakperson, hoppar in som bas då och då, men för det mesta bak. Jag lyckades bli kompis med Lotta och vi tränar nu juniorlaget pirates tillsamans. Galet kul det med!
Avslutar med att säga att jag älskar mitt lag, ni är så himla goa allihopa! God jul på er!♥

Ingrid speaks

Josefine här, eller Ingrid eller Jossan eller vad ni nu ska kalla mig för. Jag tänkte börja att säga att jag är älds här, högsta hönset, starkast, smartast, längst osv. Nä det kan jag kanske erkänna att jag inte är, men älds är jag i alla fall, även om det inte alltid märks. Eller ah.. "aldrig", som ofta påpekas i den här föreningen. Jag ville bara sätta punkt för detta, Märta är inte älds, jag är.

Egentligen hade jag inte tänkt att göra en personbeskrivning men är väll lite mainstream och gör som de andra för att inte bryta trenden.
Jag kommer ihåg första gången jag klev in i hallen och våran föredetta tränare Hanna frågar mig "ser det bra ut?" efter tjejerna hade kört programet. Och jag visste inte riktigt vad jag hade gett mig in på. Kunde varken röra på höfterna eller stå på händer. Men nu kan jag, så ni behöver inte oroa er. Hur längesen det var vet jag inte, men jag tror att jag har gått i typ, ca 3 år? Håller inte koll på sånt där, men det jag vet, och är säker på är att jag brinner för den här sporten och för laget. Kör väll på som huvudbas som mest just nu och det är helt galet roligt. Speciellt att tossa och se toppen flyga upp och aldrig komma ner.
När jag inte tränar så går jag i skolan. Första året på estet-media linjen på Täby Enskilda Gymnasium fem dagar i veckan. Det är soft, kul och ja, vad mer finns det att säga? Är ju såklart ett riktigt film freak och har just nu ett stort intresse för marina djur. Är gift med One Direction, hela högen (sick jag vet), ibland mind-dejtar vi osv, men det tillhör det privata.
Ja det var väll en väldigt liten inblick på vem jag är, men ni får väll veta mer om mig med tiden! God jul på er!

Rudolf och co.

Hittade denna video och hoppas att jag kan lägga upp den, annars är det bara att säga till! :D haha



// Matilda

Charlie här.

Hejsan alla människor. Ponnysar också för den delen, ifall det är några sånna som läser.
Har sett att alla har presenterat sig så nu är det väl min tur.
Jag heter Lotta och har gått på cheerleading i 4/5 år. Håller inte riktigt räkningen. I love it och alla som inte testat det borde göra det! Nu.
Jag bor i skogen och förutom skola och cheerleading så gör jag nästan alltid något i anknytning med One Direction. Jag gillar att vara skitig om händerna, gå upp tidigt och att rimma på julklappar.
Jag går första året på gymnasiet på Stockholms Hotell och Restaurangskola. Superkul kan jag säga till alla er som ska söka gymnasium nästa år. När vädret tillåter så gillar jag att köra min cross och titta på speedway. Så fort jag får ett långt lov så åker jag till Öland också. Riktigt härligt ställe!
Jag är även tränare tillsammans med Märta för juniorlaget Pirates. Det är också superkul! Tröttnar aldrig. Dom är så härliga hela bunten.
I programmet är jag bas, ifall någon undrar. Jag är oftast huvudbas och mitt favoritmoment i cheerleading är bygg och hopp.
Ja, det var väl det. Skulle ni vilja följa mig någonstans så finns jag på TWITTER, TUMBLR, WE♥IT och Instagram (l8p8)
En bild på mig från Facebook som min kära vän Ella har tagit.
Hoppas ni fortsätter kolla vår blogg som uppdateras väldigt ofta :D

Berlin airport med storm!



// Matilda

Lag som vi kommer tävla mot i höst

Lag som har anmält sig till Senior forts:
Senior Fortsättning - totalt 16
Cheer Force Allstars - Famous
Cheer Future
Cheer Team Brilliants
Dynamite - Dolphins
Eastcoast Cheerleaders - Captains
GF Uppsalaflickorna - Tom Cats
Gothenburg Cheer One - Cougars
Linköping Lightnings - Flames
Luleå Cheer & Dance Team
Musketeers Funky Cheer - Senior Black
Power Cheer - Stingrays
Pride Cheersquad - Patriots
Skövde Duchess
Spinners Cheer United - Cobras
Stingrays Cheer
Åmåls Drill Dans & Cheer - Allstars

P.S. (Kollade på www.youbetterwork.blogg.se och såg att hon hade gjort ett inlägg om oss och vår blogg!!gå in å kolla http://youbetterwork.blogg.se/2011/december/ecc-captains.html#comment

Fail bilderna!

Er önskan är min lag! Det är inte sådär as bra skärpa på alla bilder, men jag tror att ni klarar er i alla fall. På vissa bilder syftar jag på att typ individer är roliga, ni kommer förstå när ni ser bilderna. Har några fler på lager så jag lägger upp några i taget!
/Jossan

Right

Ville bara säga att jag kommer lägga ut videos från träningen ikväll (om det ens finns någon bra). Hade inte med mig datasladden till pappa så kommer upp ikväll. Ifall ni trodde jag hade glömt :D

100+

Godmorgon alla cheerleaders! Vill starta dagen med att säga att det är jättekul att så många har hittat hit. Igår hade bloggen över 100 unika besökare! Jag hoppas verkligen att några av er stannar :) Kram!
/emelie e

Berlin del 2 /emelie e

/emelie e

Hej jag heter Kajsa

Hej allesammans! Kajsa här! Är då med och driver denna blogg om vårt cheerleadinglag Captains♥ Har även en egen blogg som heter readyhitit.blogg.se. Här på bloggen kommer vi lägga upp lite allt möjligt texter, bilder, videos :D Det kanske alla redan har skrivigt men det är alltid bra med en extra gång! Okej lite om mig då!?

Jag heter Kajsa.
Är 14 år.
Är topp

Favorit del i programmet: Allt :)
Har gott på cheerleading ca 4 och ett halvt år.
Har världens bästa cheerleadinglag! Älskar er!♥

Så det var väl lite om mig :) Kramar! Kajsa


Fail bilder?

Hejhej allihopa!
Tänkte höra med er ifall ni vill att jag ska lägga upp "fail" bilder? Typ bilder på när folk är oförberedda, eller ramlar och ser jätte roliga ut? Om jag för över 10 "ja kommentarer" så lägger jag upp fler, eftersom det blir majoriteten (eftersom vi är 20 i laget). Här har ni två teasers!
Kajsa och Emmelie! Säg till ifall jag ska ta bort bilderna!

Tyskland del 1 /Fanny


Christmas part 2

/emelie e

Christmas part 1

/emelie e

En fråga

När jag laddar upp bilder här så blir det jättedåligt kvalite, fastän det ser jättebra ut på datorn. Vet någon av er hur jag ska göra för att kunna behålla kvaliten när jag laddar upp dem här på bloggen?

Lag i senior fortsättning

Tre av lagen som kommer att tävla i vår klass i år(inte bara från stockholm)! Tycker det är kul att kolla in, så man ser vad man tävlar mot liksom ;)
Cheer Force Allstars - Famous(DM 2011)
Dynamites - Dolphins(RM 2011)
GCO - Cougars(DM 2011)

/emelie e


A-Frame yesterday at practice!

/emelie e

Läs detta noga och tänk.

Hejsan alla barn! Jossan här, och jag tänkte inte berätta så mycket om mig själv mer än att jag går i Captains och har gått på cheerleading i några år, hur länge vet jag inte. Jag är besatt av OneDirection och mitt favorit moment i cheerleading är bygg.
Det jag hade tänkt att ägna detta inlägg åt är om en väldigt plågsam sak som jag går igenom just nu. Rätt privat grej egentligen, men jag litar på er läsare och även ni från föreningen.
För någon vecka sen kom en väldigt god vän fram till mig. Hon såg inte speciellt glad ut, eller skuttade inte fram sådär som hon brukar göra. Däremot såg hon jävligt bedrövad ut. Men jag tänkte inte mer på det, utan la bara upp det på hyllan och gick vidare
Dagarna gick och tillslut blev det torsdag - sista träningen innan Tyskland och även genrep. Adrenalinet pumpade och jag var så sjukt taggad, även om jag endast fick vara med i byggen då jag var sjuk. Träningen gick, och genrepet gick som smort. Då. Från ingenstans hoppar hon fram bakifrån. Sätter konstigt nog ett finger i mitt ansikte och säger "visst känns det varm?". Jag ryggade fort undan och förstod att det var något som inte stämde med det här fingret. När jag sedan fick syn på det var det alldeles rött och svullet. Jag hade rätt, men som vanligt tänkte jag inte mer på det. Det enda som susade igenom mitt huvud var "varför jag? vad vill hon mig? vem är hon egentligen?". Jag som trodde att jag kände den här tjejen.
Tyskland helgen gick och jag slängde några hastiga blickar mot fingret då och då. Jag såg hur det växte och pumpade under hela helgen. X antal gånger kom flickan fram till mig och satte fingret pressat mot min kind. Varje gång detta uppreades kände jag rysningar gå ända från nacken ner till svanskotan, kota för kota. Den plågan. De tankarna som susade igenom huvudet, dag för dag.
Efter helgen fick jag ett mms. Okänd avsändare, men bilden var bekant. Fingret. Jag klickade snabbt ner bilden och tog ett djupt andetag.
Idag fick jag ännu ett mms. Okänd avsändare, men bilden. Fingret. Det var värre och rent av fruktansvärt hemsk. Och nu efter allt detta inser jag att hon håller på att förvandlas, omvandlas, jag finner inte det rätta ordet.
Det jag går igenom just nu är ingenting jag vill att ni i mitt kära lag ska bli utsatt för. Därför ger jag er en varning. Jag googlade runt lite och hittade en artikel på google där det stod "Passa dig för människor med skador på pekfingret. Pekfingrets nerver leder direkt upp till hjärnan och kan ge extrema störningar på hjärnlobens hinna". Där det logiska tänket sitter alltså. Hm. Saker och ting börjar bli uppenbara. Det är därför hon konstant sätter fingret mot min kind, säger "känner du hur varmt det är?" ett x antal gånger och sen går därifrån med en ledsen blick. Torrets. Flickan har torrets.
Flickan är 16,5 år, ca 174 cm lång och går runt med ett plåster över fuck u fingret.
OBS! Torrets är inte farligt, men hon botas nu med penicilin för att bli frisk, dock kan det kännas stötande och obekvämt, men var inte rädda för hon menar det egenltigen inte. Här är ett exempel på en man med torrets. Det är ingenting att skoja om.

Berlin 9/12 del 1 / Emelie e

/emelie e

Påminnelse!

Ville bara säga att jag tycker alla ska klä ut sig imorrn! Visst kanske inte komma och ta med sig hela julen men försöka så gott man kan! haha! Ville bara säga det! Puss

// Matilda



Sorry min kamera var cp! Hoppas vi får bilderna av gunilla snart! :D

Genrepet 2011

Tänkte att det var bättre sent än aldrig, så här kommer videon från genrepet! :) //Nathalie


En till..

Japp.
Emelie heter jag, är 16 år och har bott i samma lägenhet i hela mitt liv. Förutom ett halvår när jag bodde i en lägenhet på ett berg, i berget låg en tunnel och i tunneln åkte tåget. Japp. Ni bryr er inte.

Jag har gått på Cheerleading sedan Januari 2008, alltså en knapp månad innan första tävlingen. Den gick väl bra, och sen rullade allting bara på.
Har alltid varit bakperson, förutom tävlingsåret 2009 då jag var medbas, men jag trivs väldigt bra med det. Jag gillar att ha kontroll, och tro mig, det har man där bak.
Favoritmoment med Cheerleading är väldigt svårt att säga, det är väl variationen som gör det till den sport den är, men bygg och hopp ligger väl lite mer på +sidan tror jag. Eller jag vet inte, lite av allt är ett bra favoritmoment !

För övrigt är jag tränare för miniorlaget Commanders vilket jag trivs väldigt bra med. Att få inspirera alla småtjejer som har den där extra gnistan för Cheerleading är jätteroligt. Fantastiskt. Jag har 4 småsyskon, varav en av dem är aktiv och en andra blir det inom kort, vare sig hon vill eller inte. Hehe. Nej, men jag går första året på Cybergymnasiet med inriktning Sam-beteende vilket jag trivs väldigt bra med. Har ganska stora planer för framtiden, planerar att utbilda mig till Polis bland annat. Om ni vill veta något annat så kan ni alltid kolla in min privata blogg HÄR, för nu orkar jag inte skriva mer.
Måste ju såklart avsluta med att säga att det finns inga bättre brudar än er, brudar !


Självklart valde jag den snyggaste bilden av dem alla.


Tema träning på Lördag!

På lördag är det sista träningen för det här året. Så då är det Jultema på träningen. Klä er i Juliga kläder (tomte, pepparkaka, lussebulle, paket, julgran..haha). Nej, men glöm inte det. Tänk bara på att det ska gå att träna i kläderna. Skulle inte tro att det blir en så jobbigt träning, men kanske inte så smart att vara ett stort paket Matilda..haha.

En sak jag älskar med cheerleading...

är att man kan få så jäkla coola bilder! Den här kommer från Mika & Mijas facebooksida.

Då vare väl min tur - Cecilia

Jag heter Cecilia Eriksson. Jag har gått på cheerleading i 4 år.
Jag har tills nu tränat i minior laget Commanders. Jag är typ en "all around the wold"-position i bygg dvs. Bas, Topp och Framperson. Den bästa cheerstunden i mitt liv var när jag klarade min första flickis. Jag va så stolt över miig själv och jag kom ihåg hur jag va när jag va halvägs klara, haha. När jag landade (på fötter) så gallskrek jag och sprang runt i bergahallen medans resten i Commanders antingen flinade eller garvade! Haha de var den bästa stunden inom cheerleading ör mig. Jag är jätteglad att jag får träna med er tjejer! Det finns inget bättre lag än detta!
Okej lite om mig då: Jag är 13 år. Älskar Nirvana! Fotar gärna och hänger med mina vänner. Jag går i en skola i Täby (engelska) och trivs jättebra!  Jag har 2 syskon, en bror (Christian) och en syster (Mia) Cheerleading är mitt liv och jag tänker aldrig sluta. Jag har också en blogg som ni kan hitta på sidan av bloggen där det står "länkar" eller HÄR

Om Captains

Captains är ett lag från Eastcoast Cheerleaders som startade hösten 2011 och håller till i Åkersberga, strax utanför Stockholm. Vi består av 20 tjejer födda 1998-1995 och alla som går i Captains har tidigare gått i Pirates, där vi har dessa meriter:

Twisters träningstävling 2008 (minior) - SILVER

DM 2008 (minior) - BRONS

RM 2008 (minior) - 6:a

DM 2009 (junior B) - SILVER

RM 2009 (junior B) - 4:a

DM 2010 (junior forts.) - GULD

ECC vänskapstävling 2010 - GULD

RM 2010 (junior forts.) - GULD

DM 2011 (junior forts.) - BRONS

RM 2011 (junior forts.) - 6:a

Elite Beach Cup i Tyskland 2011(junior all girl cheer) - 5:a

 

Tävlingsåret 2012 kommer Captains att tävla i klassen senior fortsättning.

Bild tagen av Josefine.

 


Träning!

Ikväll är det näst sista träningen det här året! Om ni inte lämnade era dräkter till tränarna i måndags så ska man nog göra det idag :) Vi ses ikväll tjejer! /emelie e

Matilda här!

Hej alla Captains!

Tänkte berätta lite om mig själv inte för att jag tror att jag är så okänd men endå! ( Jag försöker skämta )
Jag har gått på cheer i kasnke 3 år eller nått. Båda tränat i Commander,Pirates och Captains. Jag har både varit Topp,Bas,Fram och Bak! Så jag är allt och lite till ( nytt skämt )! Men jag står helst på marken och är bäst på att vara bas! Jag älskar att bygga och test nya saker och just nu tränar jag dubbelt vilket är super kul men också väldigt ansträngande! Ni som kommer läsa denna blogg kommer märka att jag ofta stavar fel för jag har alltid bråttom men hoppas ni kan läsa endå och jag sak skärpa mig!

Besök gärna min egna blogg ---->  www.crizztal.blogg.se

P.S Jag kan på namnet werecaptains ;) hahahahahah



Skillnad:



ja och denna fula snigeln är jag!


En liten text om mig, Fanny.

Hejhej! Jag heter Fanny, är 14 år, föddes i Luleå med flyttade hit (utanför Stockholm) när jag bara var ett halvår. På dagarna går jag i skolan som alla andra, efter skolan har jag oftast massa plugg, vilket suger. Men annars gillar jag att vara med vänner, blogga, shoppa och träna cheerleading såklart!


Jag började på cheerleading för 7 år sedan, då i laget Mermaids, vi var mini miniorer och ända laget i föreningen. Sen började jag i Pirates och tävlade då i först minior B och sen i junior fortsättning. Nu har jag börjat i Captains och vi kommer tävla i senior fortsättning. Jag har alltid varit topp, ända sen jag börja och är det fortfarande. Förut var jag den typ kortaste toppen men är nu den längsta på 160cm. Mitt favorit moment i cheerleading är nog bygg. Och favorit bygget är nog extansion stretch eller volter i byggen av olika slag. Tossar är också kul. Tänkte avsluta det här inlägget med att säga att jag älskar mitt underbara lag, vi har så himla roligt tillsammans. Ni fattar inte, våran humor asså, den är bäst. 



Liten prestation

Tjenare allihopa som läser denna blogg. Fanny skaffade bloggen idag och skaffade dessutom en riktigt ball header. Tänkte presentera mig lite lätt, det är ju alltid kul att lära känna folk ur deras perspektiv, eller håller ni inte med?

Jag heter Caroline och är 14 år. Bor utanför Norrtälje i en liten liten by som kallas för Bergshamra, där går jag dessutom i skolan, Länna heter den. Fritiden spenderar jag med sådant som jag älskar, vilket är cheerleadingen såklart, umgås med vänner och familjen osv osv. Jag har gått på cheerleading i snart tre år skulle jag tro. Har ingen blekaste aning (men vi låtsas att jag kommer ihåg). Jag började då i laget som hette Commanders, sen gick jag över till Pirates och då dubbeltränade och tävlade jag (var hur kul som helst) och sen i somras gick jag över till laget Captains. Vi är precis hemkomna från Tyskland. Kan verkligen inte förklara hur kul det var, fick lära känna alla så himla bra och älskar dem alla så otroligt mycket. Men min position i bygg är bas, för tillfället iallafall. Mitt favoritmoment i cheerleading är nog bygg om jag verkligen måste välja, för allt är ju naturligtvist roligt.
Ja, det var väl allt om mig. Jo, jag har ju absolut syskon också, sex stycken (vill inte se eran min när ni läste det där). Men hoppas ni kommenterar den här fina bloggen ofta och blir stamkunder, för det tror jag alla absolut gillar.
Tyckte att det här var en charmig bild på lilla mig :)

Om mig: Emelie Ekholm

Såg att Fanny hade gjort ett inlägg där hon föreslog att alla i laget(som vill) kan skriva ett inlägg om dem själva, så då tänkte jag börja!

Emelie heter jag då, bor i Åkersberga utanför Stockholm och är 14 år(fyller år 14 januari). Jag har gått på cheerleading i 8 år! Gick först i Mermaids, som då var det enda laget i föreningen, sedan i Pirates och nu det här året började jag i Captains. Jag älskar cheerleading så himla mycket, inte bara själva sporten utan också mina lagkamrater som är de bästa, roligaste tjejerna i hela världen. Min position i bygg just nu är huvudbas, men jag är bara 158 cm lång så ibland händer det att mina toppar är längre än mig! Mitt favoritmoment i cheer...svårt att välja! Jag kan faktiskt inte bestämma mig, alla moment har sina fördelar och nackdelar. En sak jag har kämpat länge med inom cheerleading, i flera år faktiskt, är min flickis. Har varit så nära att klara det själv så många gånger men det känns så himla läskigt och jag måste verkligen få bort min mentala blockering. Hoppas det släpper så att jag kan göra flickis på DM eller RM!
Lite fakta om mig som inte handlar om cheerleading då:
Jag har 3 syskon, en lillebror som är nyfödd, en lillasyster på 4 år och en lillebror som gick bort i cancer för 5 år sedan. Jag gillar att fotografera, vara med kompisar, kolla på pretty little liars och the lying game, spela smurfs village och träna cheerleading. Jag har en egen blogg som ni kan hitta HÄR.


Ania

hej hej, tänkte kika in här lite & såg att Emelie E hade gjort en egen kategori och undrade om man skulle göra en egen när man gör ett inlägg? :)
Svar: Jag trodde vi skulle göra det och lägga upp bilder vi tagit själva där, men det kanske blir lättare att hitta om vi har en egen kategori där vi lägger upp andra inlägg och en gemensam för bilder.
Vad tycker ni?
/emelie e

En liten idé



Har en liten idé, haha. Men tänkte att alla kunde skriva lite om sig själva på bloggen. Typ hur länge ni gått på cheerleading, vilken position i bygg, favorit moment i cheer, intressen, ålder osv. Lite blandad fakta om er själva alltså :) Gärna en bild på er själva också ;)

/Fanny

Arlanda 8/12

Här kommer några bilder från Arlanda, har tagit massa bilder i helgen men kommer att dela upp dem i olika inlägg :) / Emelie Ekholm

Tillfällig design

Tror inte jag skrev det i förra inlägget. Men fixade den här designen bara lite snabbt. Ska fixa en bättre när jag fått fler bilder från Tyskland :)

Lite info

Nu har jag (Fanny) fixat en blogg till oss i Captains! Så här kommer alla få skriva, lägga upp bilder och filmer från tävlingar och träningar! Jag vet inte riktigt hur alla vill ha det med kategorier osv. Om vi ska ha en varsinn, eller en för bilder, filmer osv. Så kom med förslag! Inloggnings uppgifter kan ni anntingen fråga om på fb eller på träningen på torsdag! :)

RSS 2.0