Woopido

Wahey! Har precis suttit och kollat på DM 2010. Åhh vad taggad jag är på tävling just nu! Bara 18 dagar kvar innan vi rockar mattan i västerås. Nu köttar vi gärnet fram tills dess, aight?
bilder från RM 2010 :)
Kram Märta

Cheerträning

Haha, watch out all flyers, I'm the new one.. Nästa Maddie Gardner ni vet! Lol.. Jag lägger snart upp videon som jag har gjort på er Captains! Kommer snart, detta var inte den jag menade tidigare... //Jennifer


Ania

Tog en bild igår på träningen, har redigerat den lite på mobilen :p


Lite filmer till Jennifer :D

här är lite videos från min youtube kanal, det finns mer filmer där (emmelie96)

Jag är kär i mitt lag

Jag håller på att göra en film om oss, en riktig film! Kommer inom kort tjejer, lägger ut den då.
Alltså snälla, för att den ska kunna bli så bra som möjligt behöver jag ALLA slags filmer på oss, spelar ingen roll om det är flams eller seriöst. Snälla! Kommentera om ni har något! I need everything!
/Jennifer

<3

Hallå barn!
Har än en gång kommit in i en 80-tals period, eller jag har nog aldrig kommit ur den. Men to the point! Alla borde kolla på det här innan man går på träningen, man blir så sjukt taggad! Åh vad jag skulle vilja vara cheerleader på den tiden!
/Jossan

galenskap

Vilken galen tjej! Sjukt stark. Lite inspiration till dej Jennifer!;)
Cheerleaders är bäst ingen protest
//Märta

lite random bilder :D

/Emmelie

Lite seg på att presentera mig...

Hejhej. Jag hade tänkt att lägga upp en rolig video från träningen i torsdags men det funka inte för min dator dampar...

Sofie heter jag och är 14 år och har gått på cheerleading i ca 7-8 år. På fritiden så har jag en häst att rida på , jag gillar att umgås med kompisar osv. Förutom att jag tränar cheerleading. Det var väll typ allt om mig ;). Jag provar att lägga upp filmen senare och se om det går ;)


Hopp bilder

lite hopp bilder från höstas :D
/Emmelie

Tyskland

Hej hopp.
Har upptäckt att det är otroligt segt att lägga in många bilder på blogg.se, så jag länkar istället HIT där det ligger bilder från Berlin. Ni kan ju spana in dom om ni vil ;)
//Lotta

Riktiga cheer skillz

Här är videon vi snackade om på träningen för någon vecka sen. Lärde mig flikis salto lite hastigt och lustigt när vi var på Öland i somras hos Lotta. Men sen när vi kom hem till Stockholm igen var alla mina talanger som bortblåsta som ni kanske har märkt av..
/Jossan

En fråga

Har vi fysträning idag?

hejsan

hej hej :)
Hoppas alla har haft en bra jul & nyår, jag har haft det bra förutom att jag har saknat träningarna och alla er.
Längtar tills imorrn men tråkigt att inte Idha, Linnea, Linn & Matilda inte kommer att vara där...
Tänkte bara titta in & skriva lite kort eftersom att det har blivit lite dött här :)
Vi ses imorrn, kramar Ania

vårt mål, right ?

vi satsar på det här va ? ;)
/Emmelie

Träning

/Emmelie

waaah DM snart

Haha yo! Bara jag som har träningsverk sedan i måndags? Så himla skönt att komma igång nu igen, waaah! Snart är det DM hörrni, tagga tagga tagga! Satsning till 100% nu tjejer, vi alla vill ju åter ha känslan som vi fick när vi vann guld.. När var det nu igen? På DM, våran vänskapstävling eller var det RM? PUUUUSS Jennifer

RM 2011

gud vad jag får gåshud när jag ser det här. Pappa förstöt ju som säger "det är bra" flera gånger under filmen xd
/Emmelie

Hallå i lingonskogen!

Vad dött det har lyckats bli här, men det är ju lov och grejer så det är ju kanske inte så konstigt. Hoppas alla har haft det kult, bra osv på lovet, jag har haft det heeeelt ok.
Tänkte bara säga att fifan vad kul det ska bli att få börja träna imorgon igen! Börja tagga inför DM! Hur lång tid är det kvar nu igen? En och en halv månad? Shiet. Däremot så tror jag att alla mina muskler har förtvinat bort efter all julmat, så bli inte förvånade ifall jag står och flåsar som ett as redan efter uppvärmningen, hehe.
Kommer sakna Matilda, Linn, Linnea och Idah på torsag också :( Det kommer kännas jätte konstigt att ni inte är med och tränar!
För övrigt så seees vi imorgon tjejor!
/Jossan

Instagram

/Emmelie


True


Träning

Är det någon som vet vilken dag träningarna börjar igen? Alla säger olika :)

Föreningsföräldrarnas uppvisning i somras.

Kolla vad jag hittade på youtube! Har aldrig sett de här filmerna förut, de är från i avslutningen i somras när vi skulle lära våra föräldrar cheerleading! :P
/emelie e
 


RSS 2.0