Ni är bäst

 
Här har ni massa bilder från torsdags tränigen. Själv satt jag på bänken och var sjuk så jag passade på att fota lite :) Kramar! Kajsa♥
 
Och en liten extra applåd till Iulia som bara gått i vårat leg ett tag, men går upp i en  libbextension utan problem! :)

Poseidons

HAHAHAHAHAHHAHHAHAAHHAHA!!!! Förlåt att jag skrattar men kolla mig!? Jag kollade runt på massa videos och kom på att vi har ju haft en stuntgrupp med mig som topp. Hittade lite gamla bilder och en video... Den var inte så kul att kolla på XD Här får ni ett gott skratt, fast lite gulliga var vi i alla fall→ http://youtu.be/tyGaI_1ivWk (år 2010, tror jag)

samarbete

hej tjejer.
Tänkte bara säga att för varje gång vi når 1000 visningar på en film så tjänar vi 65 kronor (Mtt konto på videofyme som är vårat ). Ovh vi har 155 visningar som mest tror jag men om man har tråkigt så kna man kolla en massa på alla filmer så kanske vi nångång kan tjäna ihop dom pengarna ;)
just wanted to let you know :)
 
Videofyme : eaee
 
/Emmelie

Lite gamla filmer

 
 
 
 
/Emelie 

9 September

Hej.
Ville bara påminna om den 9 September så har vi ingen hall att träna i så vi har ordnat ett Fuego ( Zumba liknande ) pass på Friskis och Svettis. KL. 13.00 börjar passet så var gärna på plats ca 15-10 minuter innan passet börjar. Både Captains och Pirates ska ha passet tillsammans. 
 
/Emmelie

Bilder från Söndag

hej, här kommer tre bilder från träningen i söndags. Dom är Printscreenade från Mikaelas kamera då hon filmade när ni byggde :)


 
/Bilder : Mikaela / Inlägg : Emmelie

ändrade tränings tider

Hej! Tisdagen den 4, 11 och18 september tränar Captains från kl 17.40-19,50 det innebär att de tränar dubbelt. 
Dans ska läras under denna träning så det är jätte viktigt att ALLA kommer !
 

RSS 2.0