Toetuch by Sofie


/Emmelie


Pike by Emmelie


/Emmelie


Genom tiderna

Här är vi "genom tiderna" eller vad man säger, även när vi var Pirates. Kul att se hur man utvecklas :) Tog alla filmer jag hittade, om ni har andra är det bara att sätta in dem :) /emelie e

DM STHLM 2012

RM 2011
DM STHLM 2011
TRÄNING 2011
TRÄNING 2011


PRISUTDELNING RM 2010
RM 2010
DM STHLM 2010
POSEIDONS DM 2010
MÄRTA DM 2010

UPPVISNING MTG 2009

Nathalie


Jaha, sist men inte minst, eller vad man nu brukar säga...

Jag kom på att jag inte har presenterat mig här på bloggen och tyckte att det var dags att jag göra det nu!

 

Jag heter Nathalie och är 16 år, ska fylla 17 i år. Jag går i gymnasiet på en skola som heter Globala gymnasiet, världens freaking bästa skola! På fritiden är jag med kompisar och tränar cheerleading, ganska enformigt men det funkar för mig. Nu sitter säkert ni som läser det här och tänker k bry men jaja.

 

Jag var 10/11 år när jag började på cheerleading, det var faktisk min mamma som drog in mig i den här världen. Egentligen ville jag inte alls börja på cheerleading, utan jag gick på innebandy och ville börja på streetdance. Men det var fult i alla grupperna så egentligen skulle jag bara prova på en gång på cheerleadingen, men blev liksom fast i cheerleading. När jag började kunde jag varken göra en kullerbytta eller hjula och nämnde jag att jag var vig som en kratta? Haha, det komiska är att jag gick på gymnastik när jag var typ 4 år och man kan väl säga att jag kunde mer än en volt då.

Min favorit del i cheerleading är nog bygg och dans, men jag gillar att prova nya saker och utvecklas och även ha mål med allting. I bygg är jag nu för tiden mest bakperson, men om jag inte är det så är jag huvud bas. Den position jag gärna skulle vilja vara mer utav är nog med bas. Med bas verkar vara så kul och det känns som att man verkligen kan göra skillnad i ett bygg om man har rätt teknik.

Mina mål som jag har nu inom cheerleading är att få bort min spärr för att göra flickisar och sätta min spagat handvolt ordentligt.

Jag är även tränare tillsammans med Emelie för föreningens minior nybörjare Commanders, som i år tog silver på DM!!

Ja, det var lite om mig!


Lek snurrar


/Emmelie


Eastcoast nya stjärntoppar ?


Eller vad tycker ni  ?
/Emmelie


Just wanna tell you i love you.



Sååå.. Hur gick det i lördags då? Ja, det beror på hur man ser det. Jag kom dit med inställningen att vara positiv och nöjd hur det än gick. Vi hade en jätterolig dag tillsammans och alla gjorde sitt bästa och var glada och nöjda. Känslan när man står där på mattan, musiken startar, man lyfter huvudet och programmet börjar. Man ser publiken och hör deras jubel. Den känslan är obeskrivlig. Jag blir så lycklig, bara av att tänka på det. Vi slutade dock på tredje plats och kom inte vidare RM, vilket känns ganska surt. Men man kan ju se det positivt, nu har vi ett år på oss att verkligen bli riktigt bra på det vi gör, bara fokusera på att träna stenhårt och komma tillbaka nästa år och rocka.
Det viktigaste för mig är inte att alltid vinna, det är att vi gör det tillsammans, att vi gör vårat bästa och är stolta över oss själva. Och har roligt på vägen. Att få göra och uppleva dethär med dessa underbara tjejer är det bästa priset man kan få. ♥
/ Julia

Dynamite Dolphins

Hej,
Såg att filmerna hade kommit upp på alla lagen som tävlade igår och tänkte att det skulle vara lite kul att lägga upp film på en våra motståndare:
Dynamite Dolphins:


Film från DM!!



/Fanny

Captains

Jag vill bara säga att jag är så stolt över det ni gjorde igår! Ni var verkligen bäst!
jag älskar er! Puss Matilda
Ni kunde inte ha gjort det bättre!! Glöm inte det!!!!

TAGGA !

TAGGA NU TJEJER !


Tävlingsmood

Dags att komma i tävlingsstämmning. Låt er inspereras av Lotta.
/Märta

Några charmiga bilder







Hahahhahahahah, ja dööör. Några bilder från Tyskland, gillar att Matilda är med på typ mer än hälften av alla mina bilder på min kameran, haha. Om det är någon bild ni inte vill ha kvar på bloggen är det bara att säga till eller ta bort själva ;)

/Fanny

Captains

Tjejer, gå in på den privata och läs inlägget jag skrivit !! Måste ha svar idag :)
/ Emmelie


kaptener

alla kaptener kan ju checka vår privata blogg så har jag gjort ett litet inlägg som kan hjälpa oss med filmer osv :D

random bild från arkivet!

/Emmelie


World cup!

Hittade den här as coola gifen på tumblr! Kunde inte göra den större, men ni ser säkert!

Sick

Spana in brudens hopp !


We're the stars!

/emelie e

Träning


Inte långt till DM!!



/Fanny

RSS 2.0